Velkommen til Klinik Vita

Giv din sundhed en chance.

 
Klinik Vita
Inge-Merete

Har du brug for at få din sundhed kigget efter i sømmene eller går du med et konkret helbredsproblem, f.eks. fordøjelsesproblemer, kredsløbsforstyrrelser, allergi, smerter eller problemer med din vægt? Så kan jeg hjælpe dig.

Jeg arbejder ud fra et holistisk syn på sygdom og sundhed. Det vil sige, jeg kigger på hele dig i et udrednings- og behandlingsforløb for at finde årsagen til din sygdom eller dine symptomer.

Jeg tilbyder en grundig samtale om dit helbred og din sundhed. Ud fra samtalen, en irisanalyse og en grundig klinisk undersøgelse, udarbejder jeg en behandlingsplan til dig, der indeholder en kost- og livsstilsvejledning, herunder forslag til brug af kosttilskud, urtemedicin og homøopati. Behandlingsplanen indeholder også forslag til behandling med øreakupunktur og/eller healing. For et vellykket resultat, kræver det, at du er medspiller i planen om at ændre på din livsstil. At ændre vaner kan være en langvarig og udfordrende proces, men jeg er med dig på sidelinjen og slipper dig ikke, før du er kommet i mål.


Jeg kan også tilbyde en Bach konsultation, hvor vi snakker om følelsesmæssige tilstande, der kan være problematiske. Ud fra samtalen, kommer vi frem til hvilke af Bachs blomsterremedier, der støtter op omkring den følelsesmæssige balance.

Som medlem af Dansk Heilpraktiker Forening og tilknyttet Datatilsynet, lever jeg op til gældende etiske regler, hvorfor jeg fører journal og opbevarer dine oplysninger sikkerhedsmæssigt forsvarligt og overholder min tavshedspligt.

— Inge-Merete Madsen, heilpraktiker og registreret alternativ behandler (RAB)